Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Matkat > Matkaohjelmat

Matkaohjelmat

Holiway toimii yhteistyössä tunnettujen ja arvostettujen matkatoimistojen kanssa, olematta itse matkatoimisto.

Matkat

Kevät 2018

20.5. - 24.5.

Varsova - Krakova - Auschwitz

Matkanjohtajat
Riitta Keskimäki ja Pentti Holi

Hotellit
Varsova, Metropol hotelli (1 yötä)
Krakova, Alexander hotelli (3 yötä)

Matkalla liikumme Puolan historian ja nykyajan sydänalueilla. Perehdymme sekä juutalaisten menestyksen, mutta myös vainon ja tuohon päiviin Puolassa.

Matkan ohjelma (pdf)


Syksy 2018

19.10. - 27.10.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Eija Helin, p. 040 020 5486, eija.m.helin@gmail.com (iltaisin)
Virpi Väisänen, p. 045 128 1655, virpi.vaisanen@karmel.fi

Hotellit
Jerusalem, Jerusalem Tower (4 yötä)
Tiberias, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)

Opiskelemme ja harjoittelemme hepreaa aamuisin oppitunnilla. Päivän mittaan saamme käyttää kielitaitoa tositilanteissa retkillä, kaupoilla, toreilla ja vierailuilla. Tutkimme matkalla aimo annoksen Raamattua sen tapahtumapaikoilla. Perehdymme myös Israelin historiaan, kulttuuriin ja nykyiseen elämänmenoon syysloman leppoisassa hengessä. Nautimme kauniista luonnosta ja matkanteosta nuorekkaan, elinvoimaisen Israelin kansan keskellä. Retkiohjelmat on rytmitetty niin nuorempien kuin varttuneempienkin matkalaisten makuun sopiviksi.

Matkan ohjelma (pdf)


5.11. - 13.11.

Sanan ja rukouksen juhlamatka Israeliin

Matkanjohtajat
Evankelistat Kari ja Mari Valkonen, p. 050 384 3702

Hotellit
Jerusalem, Jerusalem Tower (4 yötä)
Tiberias, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)

Olet tervetullut syysmatkalle Israelin lämpöön!
Raamatullisiin paikkoihin tutustuminen ja yhteiset rukoushetket ovat keskeinen osa juhlamatkamme sisältöä. Oppaanamme toimii kokenut Pyhän maan asiantuntija Pentti Holi. Matkanjohtajina toimivat evankelistat Kari ja Mari Valkonen, jotka johdattavat meitä Raamatun kertomuksiin ja rukoushetkiin.

Matkaohjelmamme sisältää niin perinteisiä kohteita (Öljymäki, Itkumuuri, Kuollutmeri, Tiberias, Nasaret, Karmel-vuori) kuin muutamia harvinaisempia (mm. Daavidin kaupungin arkeologiset kohteet). Iltayön ajelut Jerusalemin ja Tiberiaan maisemissa tuovat matkaan omaa tunnelmaansa. Sahnen luonnonpuiston lämpimät vedet tuovat omaa virvoitustaan, kuten myös Sanan ja rukouksen illat.

Matkan ohjelma (pdf)


12.11. - 20.11.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtaja
Eija Kemppi

Lohjan kristillisten eläkeläisten matka. Jerusalemin ja Galilean pyhien paikkojen joukosta poimitaan tärkeimmät käyntikohteet. Lisäksi vieraillaan synagogassa, messiaanisessa seurakunnassa, tutustutaan myös Raamattukodin toimintaan Jad Hashmonassa, sekä Ebenezer-vanhainkotiin Haifassa. Ohjelmaan mahtuu jokunen museo ja arkeologinen kohde. Matkaa tehdään leppoisaan tahtiin. Aikaa on lepoon ja uintiin, myös vapaa päivä mahtuu viikon kierrokseen.


19.11. - 27.11.

Galilea - Jerusalem - Eilat

Matkanjohtajat
Arto Valkeapää Oronmyllyltä, p. 0400 641 894
Liisa Rautiainen, p. 0400 793 456

Hotellit
Galilea, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)
Jerusalem, Jerusalem Tower (2 yötä)
Eilat, Astral Village (2 yötä)

Ohjelmaan sisältyy Raamatusta tuttuja pyhiä paikkoja, maailmanluokan nähtävyyksiä sekä lepoa ja virkistystä. Vaihdamme Pohjolan kaamoksen hetkeksi Israelin aurinkoon ja lämpöisiin vesiin. 70-vuotista itsenäisyyttä juhlivassa nyky-Israelissa riittää myös ihmettelyn ja ihastelun aiheita. Kuljemme Israelin päästä päähän. Galilean hotellimme huoneista on suora yhteys Genesaretin järven uimarantaan, Jerusalem Tower hotelli on aivan kaupungin keskustassa, lähellä kaikkea ja Eilatissa on tarjolla uljaat vuorimaisemat sekä Punaisen meren lämpöiset vedet ja hotellin uima-altaat. Marraskuussa uusi kasvukausi on jo käynnistymässä. Siellä täällä voi havaita, kuinka varhaisimmat kasvit ovat alkamassa uutta kukintaa tulevan kevään ensi airueina.

Matkan ohjelma (pdf)


Sivun alkuun

Matkat

Kevät 2018

20.-24.5. Varsova-Krakova- Auschwitz matka, Riitta Keskimäki ja Pentti Holi

Syksy 2018

19.-27.10. Israelin matka, Helin ja Väisänen

5.-13.11. Juhlamatka Israeliin

12.-20.11. Israelin matka, Eija Kemppi

19.-27.11. Israelin matka, Oronmylly

Matkaohjelmat