Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Matkat > Matkaohjelmat

Matkaohjelmat

Holiway toimii yhteistyössä tunnettujen ja arvostettujen matkatoimistojen kanssa, olematta itse matkatoimisto.

Matkat

Syksy 2018

17.10. - 25.10.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Eija Helin, p. 040 020 5486, eija.m.helin@gmail.com (iltaisin)
Virpi Väisänen, p. 045 128 1655, virpi.vaisanen@karmel.fi

Hotellit
Jerusalem, Jerusalem Tower (4 yötä)
Tiberias, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)

Opiskelemme ja harjoittelemme hepreaa aamuisin oppitunnilla. Päivän mittaan saamme käyttää kielitaitoa tositilanteissa retkillä, kaupoilla, toreilla ja vierailuilla. Tutkimme matkalla aimo annoksen Raamattua sen tapahtumapaikoilla. Perehdymme myös Israelin historiaan, kulttuuriin ja nykyiseen elämänmenoon syysloman leppoisassa hengessä. Nautimme kauniista luonnosta ja matkanteosta nuorekkaan, elinvoimaisen Israelin kansan keskellä. Retkiohjelmat on rytmitetty niin nuorempien kuin varttuneempienkin matkalaisten makuun sopiviksi.

Matkan ohjelma (pdf)


5.11. - 13.11.

Sanan ja rukouksen juhlamatka Israeliin

Matkanjohtajat
Evankelistat Kari ja Mari Valkonen, p. 050 384 3702

Hotellit
Jerusalem, Jerusalem Tower (4 yötä)
Tiberias, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)

Olet tervetullut syysmatkalle Israelin lämpöön!
Raamatullisiin paikkoihin tutustuminen ja yhteiset rukoushetket ovat keskeinen osa juhlamatkamme sisältöä. Oppaanamme toimii kokenut Pyhän maan asiantuntija Pentti Holi. Matkanjohtajina toimivat evankelistat Kari ja Mari Valkonen, jotka johdattavat meitä Raamatun kertomuksiin ja rukoushetkiin.

Matkaohjelmamme sisältää niin perinteisiä kohteita (Öljymäki, Itkumuuri, Kuollutmeri, Tiberias, Nasaret, Karmel-vuori) kuin muutamia harvinaisempia (mm. Daavidin kaupungin arkeologiset kohteet). Iltayön ajelut Jerusalemin ja Tiberiaan maisemissa tuovat matkaan omaa tunnelmaansa. Sahnen luonnonpuiston lämpimät vedet tuovat omaa virvoitustaan, kuten myös Sanan ja rukouksen illat.

Matkan ohjelma (pdf)


12.11. - 20.11.

Kristillisten eläkeläisten matka, Jerusalem - Tiberias,

Matkanjohtaja
Eija Kemppi

Lohjan kristillisten eläkeläisten matka. Jerusalemin ja Galilean pyhien paikkojen joukosta poimitaan tärkeimmät käyntikohteet. Lisäksi vieraillaan synagogassa, messiaanisessa seurakunnassa, tutustutaan myös Raamattukodin toimintaan Jad Hashmonassa, sekä Ebenezer-vanhainkotiin Haifassa. Ohjelmaan mahtuu jokunen museo ja arkeologinen kohde. Matkaa tehdään leppoisaan tahtiin. Aikaa on lepoon ja uintiin, myös vapaa päivä mahtuu viikon kierrokseen.


19.11. - 27.11.

Oronmyllyn ystävien matka, Galilea - Jerusalem - Eilat

Matkanjohtajat
Arto Valkeapää Oronmyllyltä, p. 0400 641 894
Liisa Rautiainen, p. 0400 793 456

Hotellit
Galilea, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)
Jerusalem, Jerusalem Tower (2 yötä)
Eilat, Astral Village (2 yötä)

Ohjelmaan sisältyy Raamatusta tuttuja pyhiä paikkoja, maailmanluokan nähtävyyksiä sekä lepoa ja virkistystä. Vaihdamme Pohjolan kaamoksen hetkeksi Israelin aurinkoon ja lämpöisiin vesiin. 70-vuotista itsenäisyyttä juhlivassa nyky-Israelissa riittää myös ihmettelyn ja ihastelun aiheita. Kuljemme Israelin päästä päähän. Galilean hotellimme huoneista on suora yhteys Genesaretin järven uimarantaan, Jerusalem Tower hotelli on aivan kaupungin keskustassa, lähellä kaikkea ja Eilatissa on tarjolla uljaat vuorimaisemat sekä Punaisen meren lämpöiset vedet ja hotellin uima-altaat. Marraskuussa uusi kasvukausi on jo käynnistymässä. Siellä täällä voi havaita, kuinka varhaisimmat kasvit ovat alkamassa uutta kukintaa tulevan kevään ensi airueina.

Matkan ohjelma (pdf)


Kevät 2019

20.1. – 21.1.

Israel-risteily Tallinnaan

Risteilyllä on esillä ajankohtaista asiaa Israelista, Israel-matkoista ja Lähi-idän tilanteesta. Ohjelmaan sisältyy myös raamattuluentoja, seura-kuntavierailu Tallinnassa sekä mukavaa yhdessäoloa ystävien kanssa.


1.3. – 9.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtaja
Janne Koskela

Kuljemme Raamatun tapahtumapaikoilla Jerusalemissa ja Galileassa. Seuraamme myös tämän päivän elämän menoa Israelissa. Luonto on kauneimmillaan; kukat kukkivat ja miljoonat muuttolinnut vaeltavat pohjoista kohti. Aikaa on varattu myös ostoksiin ja lepäilyyn.


18.3. – 26.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Olli Seppänen ja Jari Mäkinen

Aluksi saavumme pyhyyden, monien kulttuurien ja jännitteiden Jerusalemiin. Tutkimme sanaa Raamatun ja Israelin historian jännittävimmillä tapahtumapaikoilla. Käymme Kuolleellamerellä. Viimeiset matkapäivät vietämme Galilean keväisissä, rauhoittavissa maisemissa.


25.3. – 2.4.

Jerusalem - Tiberias

Teemana muutos – parempaan. Kuljemme paikoilla joissa Pyhä on tullut lähelle ihmistä tavalla, joka on muuttanut elämää ja avannut uusia näköaloja. Pyrimme toteuttamaan myös Raamatun ohjetta, joka neuvoo etsimään rauhaisan paikan, jossa levähtää vähän.


1.4. – 9.4.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Jorma Elorinne ja Lena Påhlson-Elorinne

Liikumme erityisesti ansaitsemattoman armon jäljillä, siellä missä Jumalan rakkaus yllätti Raamatun miehet ja naiset kerta kerran jälkeen. Yhteiset matkat ja kokemukset pyhällä maalla ovat synnyttäneet suuren ilon, lukemattoman määrän lauluja, ja halun laulaa.


Sivun alkuun

Matkat

Syksy 2018

17.-25.10. Israelin matka, Helin ja Väisänen

5.-13.11. Juhlamatka Israeliin

12.-20.11. Israelin matka, Eija Kemppi

19.-27.11. Israelin matka, Oronmylly

Kevät 2019

20.-21.1. Israel-risteily Tallinnaan

1.-9.3. Israelin matka, Janne Koskela

18.-26.3. Israelin matka, Olli Seppänen ja Jari Mäkinen

25.3.-2.4. Israelin matka

1.-9.4. Israelin matka, Jorma Elorinne ja Lena Påhlson-Elorinne

Matkaohjelmat