Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Matkat > Matkaohjelmat

Matkaohjelmat

Holiway toimii yhteistyössä tunnettujen ja arvostettujen matkatoimistojen kanssa, olematta itse matkatoimisto.

Matkat

Syksy 2018

5.11. - 13.11.

Sanan ja rukouksen juhlamatka Israeliin

Matkanjohtajat
Evankelistat Kari ja Mari Valkonen, p. 050 384 3702

Hotellit
Jerusalem, Jerusalem Tower (4 yötä)
Tiberias, Kfar Kinneret, Kibbutz Haon (3 yötä)

Olet tervetullut syysmatkalle Israelin lämpöön!
Raamatullisiin paikkoihin tutustuminen ja yhteiset rukoushetket ovat keskeinen osa juhlamatkamme sisältöä. Oppaanamme toimii kokenut Pyhän maan asiantuntija Pentti Holi. Matkanjohtajina toimivat evankelistat Kari ja Mari Valkonen, jotka johdattavat meitä Raamatun kertomuksiin ja rukoushetkiin.

Matkaohjelmamme sisältää niin perinteisiä kohteita (Öljymäki, Itkumuuri, Kuollutmeri, Tiberias, Nasaret, Karmel-vuori) kuin muutamia harvinaisempia (mm. Daavidin kaupungin arkeologiset kohteet). Iltayön ajelut Jerusalemin ja Tiberiaan maisemissa tuovat matkaan omaa tunnelmaansa. Sahnen luonnonpuiston lämpimät vedet tuovat omaa virvoitustaan, kuten myös Sanan ja rukouksen illat.

Matkan ohjelma (pdf)


12.11. - 20.11.

Kristillisten eläkeläisten matka, Jerusalem - Tiberias,

Matkanjohtaja
Eija Kemppi

Lohjan kristillisten eläkeläisten matka. Jerusalemin ja Galilean pyhien paikkojen joukosta poimitaan tärkeimmät käyntikohteet. Lisäksi vieraillaan synagogassa, messiaanisessa seurakunnassa, tutustutaan myös Raamattukodin toimintaan Jad Hashmonassa, sekä Ebenezer-vanhainkotiin Haifassa. Ohjelmaan mahtuu jokunen museo ja arkeologinen kohde. Matkaa tehdään leppoisaan tahtiin. Aikaa on lepoon ja uintiin, myös vapaa päivä mahtuu viikon kierrokseen.


Kevät 2019

20.1. – 21.1.

Ensi vuonna Jerusalemissa - risteily Tallinnaan

Risteilyllä on esillä ajankohtaista asiaa Israelista, Israel-matkoista ja Lähi-idän tilanteesta. Ohjelmaan sisältyy myös raamattuluentoja, seurakuntavierailu Tallinnassa sekä mukavaa yhdessäoloa ystävien kanssa.

Matkan ohjelma (pdf)


16.2. – 23.2.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Ari Urhonen ja Sanna-Kaisa Niemelä

Israelissa Vuoret ja laaksot ovat saaneet vihreän nurmipeitteen. Kukkaloisto on alkamassa. Kuljemme Raamatun tapahtumapaikoilla. Pysähdymme yksilöitä ja kansoja mullistaneiden tapahtumien edessä. Liikumme uutisotsikoista tutuilla paikoilla. Ohjelmasisällön ohella matka tarjoaa lepoa ja virkistystä, sekä mukavaa yhdessä oloa.

Matkan ohjelma (pdf)


23.2. – 2.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Eija Helin ja Jarmo Majamaa

Matkalla on mahdollisuus harjoitella hepreaa käytännön tilanteissa. Käyntipaikat ja tapaamiset ovat opiskelija-ystävällisiä. Retkiohjelmaan sisältyy sekä klassikkoja että uudempia kohteita. Tutustumme Israelilaiseen musiikkiin opettelemalla heprealaisia lauluja ja kuuntelemalla paikallisia taitajia.

Matkan ohjelma (pdf)


2.3. – 9.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtaja
Janne Koskela

Kuljemme Raamatun tapahtumapaikoilla Jerusalemissa ja Galileassa. Seuraamme myös tämän päivän elämän menoa Israelissa. Luonto on kauneimmillaan; kukat kukkivat ja miljoonat muuttolinnut vaeltavat pohjoista kohti. Aikaa on varattu myös ostoksiin ja lepäilyyn.

Matkan ohjelma (pdf)


2.3. – 9.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtaja
Hannu Taipale, puh. 044 579 1878

Tutustumme raamatullisiin kohteisiin ja nyky-Israeliin Jerusalemissa, Juudeassa ja Galileassa. Kertaamme vanhaa ja opimme uutta historiasta ja nykypäivästä. Luonto viheriöi ja punavuokot kukkivat. Retkillä liikumme Janne Koskelan ryhmän kanssa.

Matkan ohjelma (pdf)


16.3. – 23.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Olli Seppänen ja Jari Mäkinen

Tutkimme Raamatun ja Israelin historian jännittävimpiä kohteita, mm. Daavidin kaupungin kaivauksia. Käymme Temppeli Instituutissa. Kapuamme Jerusalemin muureilla, käymme Kuolleellamerellä. Viimeiset matkapäivät vietämme Galilean keväisissä, rauhoittavissa maisemissa. Tärkeällä sijalla ovat myös yhteiset palaverit, rukous ja laulu.

Matkan ohjelma (pdf)


23.3. – 30.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtajat
Jorma Elorinne ja Lena Påhlson-Elorinne

Liikumme erityisesti ansaitsemattoman armon jäljillä, siellä missä Jumalan rakkaus yllätti Raamatun miehet ja naiset kerta kerran jälkeen. Yhteiset matkat ja kokemukset pyhällä maalla ovat synnyttäneet suuren ilon, lukemattoman määrän lauluja, ja halun laulaa.

Matkan ohjelma (pdf)


23.3. – 30.3.

Jerusalem - Tiberias

Matkanjohtaja
Mika Suomalainen ja Cimson-ryhmä

Matkalla pysähdytään uskon ja historian tärkeimmillä paikoilla. On kiinnostavaa tutustua myös Israeliin pakolaisten ja muuttajien määrämaana. Israel on vastaanottanut, kotouttanut, kouluttanut ja integroinut satojatuhansia muuttajia. Tulijat ovat voimavara, ei rasite. Maahan on juutalaisten ohella otettu vastaan tuhansia pakolaisia ja muuttajia, jotka eivät ole syntyperältään juutalaisia.

Matkan ohjelma (pdf)


Sivun alkuun

Matkat

Syksy 2018

5.-13.11. Juhlamatka Israeliin

12.-20.11. Israelin matka, Eija Kemppi

Kevät 2019

20.-21.1. Israel-risteily Tallinnaan

16.-23.2. Jerusalem - Tiberias, Ari Urhonen ja Sanna-Kaisa Niemelä

23.2.-2.3. Jerusalem - Tiberias, Eija Helin ja Jarmo Majamaa

2.-9.3. Israelin matka, Janne Koskela

2.-9.3. Israelin matka, Hannu Taipale

16.-23.3. Israelin matka, Olli Seppänen ja Jari Mäkinen

23.-30.3. Israelin matka, Jorma Elorinne ja Lena Påhlson-Elorinne

23.-30.3. Israelin matka, Cimson-ryhmä ja Mika Suomalainen

Matkaohjelmat