Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Matkat

Matkat

Israel on matkakohteena ainutlaatuinen. Tarjolla on mm. monimuotoista luontoa, runsaasti historiaa, dynaamista nykypäivää, maailman politiikan kiistakysymyksiä, kulttuuria sekä hengellisyyden rakennusaineita. Alkuperäisessä ympäristössään Raamattu avautuu tuoreella tavalla. Israelin hiekkarannoilta ja terveyskylpylöistä on haettu terveyttä ja vireyttä jo vuosituhansia.

Israelin matkan voi tehdä kovin eri tavoin. Ohjelmavaihtoehtoja on valittavana rajattomat määrät. Israel on matkakohde, jonne palataan, sillä jokainen vierailukäynti tarjoaa jotain uutta ja ainutkertaista.

Myös itäisen Välimeren maissa kuten Egyptissä, Jordaniassa, Turkissa ja Kreikassa liikutaan länsimaisen kulttuurin ja historian alkulähteillä. Siellä vaikuttaneet hengen jättiläiset ja filosofiset koulukunnat ovat muokanneet länsimaista ajattelua. Kukin maa tarjoaa hämmästyttäviä nähtävyyksiä, Luojan ja ihmiskäden aikaansaannoksia. - Alueet kuuluvat myös ns. Raamatun maihin. Täällä ovat syntyneet monoteistiset uskonnot.

Holiwayn ohjelmiin kuuluvilla Keski-Euroopan ja Baltian kaupungeilla on vierailleen paljon annettavaa, - niin historiaa kuin kulttuuriakin. Kohdekaupunkien vaiheisiin liittyy juutalaisen historian loiston ja tuskan päiviä. Monet kaupungeista ovat kokeneet myös kommunismin mahtikauden ja sen romahduksen.

Israel - erinomainen matkakohde

Matkaohjelmat

Matkat

Kevät 2020

19.-20.1. Ensi vuonna Jerusalemissa - risteily Tallinnaan

14.-22.2. Israel kiertomatka

21.-29.2. Israel kiertomatka

11.-19.3. Israel kiertomatka

25.3.-2.4. Israel kiertomatka

4.-12.5. Israel kiertomatka

Matkaohjelmat