Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Ohjelmatoiminta

Ohjelmatoiminta

Holiwayn ohjelmatoiminta koostuu tilaisuuksista, joissa Holiwayltä on pyydetty ohjelma-apua. Useimmiten on kyseessä Raamattuun ja Israeliin liittyviä aiheita. Holiwayllä on hyvät yhteydet Israelin historian ja arkeologian tutkimukseen. Viime vuosina on tehty sensaatiomaisia löytöjä niin Israelin kuin raamatunhistoriankin kannalta.

Nyky-Israelin tuhkasta noussut yhteiskunta on voiman näyte vailla vertaa. Nuoren valtion kulttuuri ja tiede ovat kiistatta kärkisijoilla maailmassa. Ihme on myös se, kuinka juutalainen kasvatus on onnistunut yhdistämään menneitten sukupolvien perinnön ja modernin sivistyksen dynaamiseksi elinvoimaksi ja luovuudeksi sukupolvesta toiseen.

Matkailutilaisuuksissa esitellään matkakohteita. Usein paneudutaan myös matkaohjelman suunnitteluun, sisältöön, ryhmien kokoamiseen ja johtamiseen liittyviin kysymyksiin.

Holiwayn ohjelmiin kuuluvilla Keski-Euroopan ja Baltian kaupungeilla on vierailleen paljon annettavaa, - niin historiaa kuin kulttuuriakin. Kohdekaupunkien vaiheisiin liittyy juutalaisen historian loiston ja tuskan päiviä. Monet kaupungeista ovat kokeneet myös kommunismin mahtikauden ja sen romahduksen.

Tapahtumia

Tapahtumat

20.-21.7. Israel-päivät, Oronmylly, Parikkala

30.8.-1.9. Israel ja seurakunta -tapahtuma, Oronmylly, Parikkala

Lisätietoa tapahtumista