Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Ohjelmatoiminta > Tapahtumia

Tapahtumia

6. - 12.7.

Israel-viikko Oronmyllyllä

Israel-viikon kurssit:

6.-10.7. Heprea, Eija Helin ja Hanna Rantavaara

7.-10.7. Israelilaiset tanssit, Jouni Pajunen

8.-10.7. Sapattiaterian valmistus, Ulla Taipale

Tapahtumat toteutetaan koronan turvaohjeita noudattaen. Sisäilmaongelmien vuoksi Oron kirkko on remontissa, mutta tilaisuudet voidaan pienellä joustavuudella toteuttaa. Tapahtumat ovat Oron toiminnalle elintärkeitä.

Lisätietoja kursseista löydät Oromyllyn nettisivuilta


10. - 12.7.

Israel-päivät Oronmyllyllä

Teemana: Täydellinen pelastus

Raamattutunnit käsittelevät Israelin kansan pelastumista orjuudesta ja kurjuudesta omaan, ihanaan maahan ja vapauteen. Vaiherikas ja vaivalloinen 40 vuoden prosessi oli ihmeiden aikaa alusta loppuun. Kaiken takana oli elävä Jumala: Minä toin teidät ulos orjuudesta – Minä pelastin – Minä johdatin teidät Luvattuun maahan. Exoduksesta alkanut tapahtumasarja on tiekartta kaikkien aikojen elämän tien etsijöille, joiden mieli tekee Egyptin orjuudesta Luvattuun maahan.
Luentojen pohjalta mietitään Jumalan ihmetekoja omassa elämässä Israelin rinnalla. ”Eilen oltiin orjia, tänään vapaita.”

Ohjelmassa raamattutunteja, Israel-juhla, seuroja, musiikkia, rukousta, leppoisaa yhdessäoloa ympärillä kaunis luonto.

Mukana: EU:n tilintarkastustuomioistuimen jäsen Hannu Takkula, rovasti Erkki Lemetyinen, pastori Pentti Lehto, opettaja Hannu Taipale, toimitusjohtaja Sari Pennanen, muusikot Jarmo Pippola ja Jarmo Majamaa ja päivien koordinaattorina Pentti Holi.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Puh. 0400 793 441 tai
toimisto@oronmylly.fi

Ohjelma (pdf)