Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Holiway > Taustaa

Holiwaysta ja sen taustoista

Pentti Holi toteaa, että elämä on annettu elämistä varten - kaikki elämämme päivät. Minusta on todella kivaa, kun saa jatkuvasti oppia ja opetella uusia asioita, - kun saa tavata ystäviä, - ja kun saa jakaa asioita, kokemuksia ja löytöjä heidän kanssaan. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Parempi on mennä mukaan, tehdä juttuja ja lähteä löytöretkille yhdessä kuin jäädä lepäämään laakereilleen.
Minun elämäni löytöjä, - joista en malta olla hiljaa, - ovat Raamatun kiehtova maailma sekä Raamatun synnyinmaa Israel. Israelin kansan historia tähän päivään, ja aina huomiseen asti, on minusta todella inspiroiva kertomus. Se on temmannut minut mukaansa.

Siirryttyäni hiljattain Karmelin toiminnanjohtajan hommista eläkkeelle en osaa edelleenkään pitää suutani kiinni. Jatkan työntekoa tuttujen asioiden parissa tosin ilman virkavaljaita. Kun olen koulutukseltani Israelin valtion lisenssiopas, pappi ja vähän opettajakin, - olen merkinnyt ruutuvihkoon toimialakseni opastus ja ohjelmapalvelut.

Käytän hankkeistani työnimeä Holiway pieni pilke silmäkulmassa. Sukunimeni Holi on ollut usein pienen vinoilun aihe. Minulla on vihjattu olevan osuuksia Holilandiin, Holidayhin, - joskus minua on väitetty holistiksikin. Nyt aikamiehen ikään ehdittyäni päätin antaa periksi ja valitsin "Holiwayn" hankkeitteni otsakkeeksi. Holiwaylla ei ole jäsenrekisteriä eikä se kerää kolehteja, vaan se tukee muita hyviä hankkeita ja kertoo niiden toiminnasta muillekin. Tervetuloa tekemään yhteistä matkaa. Paljon hyvää on löytämättä, näkemättä, kokematta!

Matkat

Kevät 2020

19.-20.1. Ensi vuonna Jerusalemissa - risteily Tallinnaan

14.-22.2. Israel kiertomatka

21.-29.2. Israel kiertomatka

11.-19.3. Israel kiertomatka

25.3.-2.4. Israel kiertomatka

4.-12.5. Israel kiertomatka

Matkaohjelmat