Holiway

Opas- ja ohjelmapalvelut

Etusivu > Yhteistyö > Matkaklubi Tiuli

Matkaklubi Tiuli

Vedän aikoinaan perustamaani Suomen Karmel-yhdistyksen matkaklubi Tiulia. Nimi tiuli tulee hepreankielisestä sanasta "tiul", suomeksi "retki". Suomalaisten kibbutsi-vapaaehtoisten suussa ilmaus suomentui muotoon, "tiuli". Tarkkaan ottaen se tarkoittaa "minun retkeni".

Matkaklubi Tiuli on yhdysside Karmelin matkoihin osallistuneiden ja niille aikovien kesken. Klubi toimii Karmel-yhdistyksen perusajatuksen "Raamatun ja Israelin puolesta" - hengessä.

Tiuli edistää Suomen ja Israelin välisiä yhteyksiä, Israel-tuntemusta Suomessa sekä järjestää matkoja Israeliin. Erityisesti pannaan painoa matkan sisältöön ja ilmapiiriin - levon ja virkistyksen ohella. Matkoilla pyritään perehtymään israelilaiseen elämänmenoon, yhteiskuntaan, kulttuuriin ja vapaa-aikaan. Järjestämme tilanteita, joissa suomalaiset ja israelilaiset voivat kohdata toisensa.

Klubin matkat järjestetään yhteistyössä eri matkatoimistojen kanssa. Matkakohteita ovat Israel, sekä muut Israelin, Raamatun ja juutalaisen historian kohteet. Tiuli kerää ja jakaa klubin jäsenille tietoa Israelista, Israel-matkailusta sekä Karmelin matkoista. Tiuli järjestää myös matkailutilaisuuksia, sekä matkailuun liittyvää koulutusta matkatoimistojen ja oppilaitosten kanssa.

Matkaklubi Tiuli toimii Suomen Karmel-yhdistys ry:n yhteydessä. Tiulin tarkoitus on tukea ja rikastuttaa yhdistyksen toimintaa.

Matkat

Kevät 2019

20.-21.1. Israel-risteily Tallinnaan

16.-23.2. Jerusalem - Tiberias, Ari Urhonen ja Sanna-Kaisa Niemelä

23.2.-2.3. Jerusalem - Tiberias, Eija Helin ja Jarmo Majamaa

2.-9.3. Israelin matka, Janne Koskela

2.-9.3. Israelin matka, Hannu Taipale

16.-23.3. Israelin matka, Olli Seppänen ja Jari Mäkinen

23.-30.3. Israelin matka, Jorma Elorinne ja Lena Påhlson-Elorinne

23.-30.3. Israelin matka, Cimson-ryhmä ja Mika Suomalainen

Matkaohjelmat